Toni Loco

Het verhaal achter Toni Loco

Toni Loco opende te Amsterdam zijn deuren op 1 oktober 2018, op de Albert Cuypstraat 59. Toni Loco is gecureerd door echte restaurant visionairs en is meer dan uw typisch Italiaans-Amerikaans pizza restaurant.

Met authentieke pizza van 50 centimeter gemaakt met een karakteristiek grote met de hand gegooide dunne sesamkorst, in brede plakken. Toni kiest alleen de beste ingrediënten en strikt authentieke toppings met verse tomatensaus en geraspte mozzarella. Toni rotzooit niet met wat goed is.

We serveren traditionele pizza’s met een moderne twist, verwachten te genieten van een scala aan nieuwe smaken. Niet compromitterend op de klassiekers, Toni heeft het allemaal; Bianca, Rosa, Olivio en pizza’s op maat.

“We serveren traditionele pizza’s met een moderne twist, verwachten te genieten van een scala aan nieuwe smaken. Niet compromitterend op de klassiekers, Toni heeft het allemaal; Bianca, Rosa, Olivio en pizza’s op maat.”

Toni

Eigenaar, Toni Loco

Contact

Albert Cuypstraat 59
1072 CM Amsterdam
020 209 1209

Openingstijden

Openingstijden
maandag 12:00 – 23:00
dinsdag 12:00 – 23:00
woensdag 12:00 – 23:00
donderdag 12:00 – 01:00
vrijdag Gesloten
zaterdag 12:00 – 03:00
zondag 12:00 – 23:00

Hier vind je deze pizzabakker

Pizza’s zijn lekker

Ook genieten van de pizza’s van Toni Loco?

Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar voor het Pizzafestival 2019…

Ook deze pizzabakkers wil je niet missen...

Zij zijn dan ook allemaal te vinden op het Pizza Festival in Amsterdam

Lo Sbrano

Als je Lo Sbrano binnenstapt kom je in het laarsvormige land van pizza, pasta’s en andere heerlijkheden terecht. Een tripje naar Italië wordt overbodig.

Lees meer

Mangia Pizza

Zijn pizza’s worden met de hand bereid en met authentieke Italiaanse ingrediënten belegd. Da Antonio pizza is gemaakt met liefde.

Lees meer

Michel-Inn

Voor ambachtelijke zoetigheid kun je bij Michel-inn uitstekend terecht. Kwaliteit en diversiteit staan bij Michel-inn hoog in het vaandel.

Lees meer

Pizzeria Pomerosso

Een stukje Napoli in Amsterdam! Met heerlijke tradizionele Napoletaanse pizza’s en andere streekgerechten. Gezellige sfeer en lekker eten.

Lees meer

Mangiamore

Ons menu biedt gerechten die we elke dag in eigen keuken maken: verse, seizoensgebonden groenten, pasta, worstjes en brood gebakken in onze houtoven.

Lees meer

Pizzeria Dope

Een kleine pizzeria in Amsterdam waar een warm Italiaans hart liefde deelt voor het plezier van anderen. Een kleine pizzeria genaamd Dope.

Lees meer

Wilde Westen

Buiten de houtgestookte Italiaanse pizza biedt Wilde Westen (Bos en Lommer) veel meer aan en is het een echte all day hotspot geworden.

Lees meer

Toni Loco

We serveren traditionele pizza’s met een moderne twist, verwachten te genieten van een scala aan nieuwe smaken. Niet compromitterend op de klassiekers.

Lees meer

Fietseria

De fietsende pizzeria.
Lees meer