PIZZERIA DOPE

“Een kleine pizzeria in Amsterdam waar een warm Italiaans hart liefde deelt voor het plezier van anderen. Een kleine pizzeria genaamd Dope”

Eigenaar, Pizzeria Dope

Het verhaal van Pizzeria Dope

Het belangrijkste is de zorg voor elk ingrediënt vanaf het meel tot de tomaat en alle andere ingrediënten. Het begon allemaal met een stukje thuis. Het kennen van producten en gerechten zoals een echt Italiaans gezin. Met zijn passie voor pizza’s en hard werken, leerde Giuseppe de stad Amsterdam kennen en was het zijn doel om altijd te leren en te verbeteren. Met zijn sterke gevoel voor individualisme begon hij zijn eigen bedrijf. Een plek waar pizza’s bestaan ​​uit een combinatie van traditie en smaken, kwaliteit en passie. Een kleine pizzeria in Amsterdam waar een warm Italiaans hart liefde deelt voor het plezier van anderen. Een kleine pizzeria genaamd Dope.

Contact

Eerste van der Helststraat 78 HS
1072 NZ Amsterdam
020 770 6666

Openingstijden

Openingstijden
maandag 12:00 – 22:00
dinsdag 12:00 – 22:00
woensdag 12:00 – 22:00
donderdag 12:00 – 22:00
vrijdag 12:00 – 22:00
zaterdag 12:00 – 22:00
zondag 12:00 – 22:00

Hier vind je deze pizzabakkers

Pizza’s zijn lekker

Ook genieten van de pizza’s van Dope Pizzeria?

Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar voor het Pizzafestival 2019…

Ook deze pizzabakkers wil je niet missen...

Zij zijn dan ook allemaal te vinden op het Pizza Festival in Amsterdam

Lo Sbrano

Als je Lo Sbrano binnenstapt kom je in het laarsvormige land van pizza, pasta’s en andere heerlijkheden terecht. Een tripje naar Italië wordt overbodig.

Lees meer

Mangia Pizza

Zijn pizza’s worden met de hand bereid en met authentieke Italiaanse ingrediënten belegd. Da Antonio pizza is gemaakt met liefde.

Lees meer

Michel-Inn

Voor ambachtelijke zoetigheid kun je bij Michel-inn uitstekend terecht. Kwaliteit en diversiteit staan bij Michel-inn hoog in het vaandel.

Lees meer

Pizzeria Pomerosso

Een stukje Napoli in Amsterdam! Met heerlijke tradizionele Napoletaanse pizza’s en andere streekgerechten. Gezellige sfeer en lekker eten.

Lees meer

Mangiamore

Ons menu biedt gerechten die we elke dag in eigen keuken maken: verse, seizoensgebonden groenten, pasta, worstjes en brood gebakken in onze houtoven.

Lees meer

Pizzeria Dope

Een kleine pizzeria in Amsterdam waar een warm Italiaans hart liefde deelt voor het plezier van anderen. Een kleine pizzeria genaamd Dope.

Lees meer

Wilde Westen

Buiten de houtgestookte Italiaanse pizza biedt Wilde Westen (Bos en Lommer) veel meer aan en is het een echte all day hotspot geworden.

Lees meer

Toni Loco

We serveren traditionele pizza’s met een moderne twist, verwachten te genieten van een scala aan nieuwe smaken. Niet compromitterend op de klassiekers.

Lees meer

Fietseria

De fietsende pizzeria.
Lees meer