PIZZA HEART BAR

“Of er nou vlees of geen vlees wordt gegeten, samen met al je vrienden uit je eten kunnen en genieten van Pizza, dat moet altijd mogelijk zijn… Daarom kan je bij Pizza Heart Bar óók als je veganist bent heerlijk eten.”

Eigenaren, Pizza Heart Bar

Het verhaal achter Pizza Heart Bar

Pizza Heart Bar is Amsterdams ambachtelijke pizzabar voor iedereen:
Vegans, vegetariërs, vleeseters en zelfs pizzahaters. Als je veganistisch eet en in Amsterdam woont heb je vast vaak genoeg de geitenkaassalade met bacon en yoghurtdressing zonder geitenkaas, bacon en yoghurtdressing moeten vragen.

Dat vinden zij nou onzin. Daarom kan je bij Pizza Heart Bar óók als je veganist bent heerlijk eten. En je non-vegan vrienden dan? Voor hen is er pizza met prosciutto. Of vier kazen. Of ansjovis. Ze vinden dat je met al je vrienden, vlees of geen vlees, samen uit eten moet kunnen in de stad.

We maken houtovenpizza’s voor fijnproevers, met verse ingrediënten en bijzondere smaken. Als je van gezond houdt hebben ze ook volkorenpizza, en ze zijn op het moment bezig met het samenstellen van het beste deeg voor glutenvrije pizza. En als je lievelingspizza helemaal geen pizza is (dat mag ook), hebben ze antipasti, pasta en salade waar menig pizzalover ook voor zou zwichten.

Contact

Schollenbrugstraat 8
1091 EX Amsterdam
020 368 2547

Openingstijden

Openingstijden
maandag 12:00 – 23:00
dinsdag 12:00 – 23:00
woensdag 12:00 – 23:00
donderdag 12:00 – 23:00
vrijdag 12:00 – 23:00
zaterdag 17:00 – 23:00
zondag 17:00 – 23:00

Hier vind je deze pizzabakkers

Pizza’s zijn lekker

Ook genieten van de pizza’s van Pizza Heart Bar?

Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar voor het Pizzafestival 2019…

Ook deze pizzabakkers wil je niet missen...

Zij zijn dan ook allemaal te vinden op het Pizza Festival in Amsterdam

Lo Sbrano

Als je Lo Sbrano binnenstapt kom je in het laarsvormige land van pizza, pasta’s en andere heerlijkheden terecht. Een tripje naar Italië wordt overbodig.

Lees meer

Mangia Pizza

Zijn pizza’s worden met de hand bereid en met authentieke Italiaanse ingrediënten belegd. Da Antonio pizza is gemaakt met liefde.

Lees meer

Michel-Inn

Voor ambachtelijke zoetigheid kun je bij Michel-inn uitstekend terecht. Kwaliteit en diversiteit staan bij Michel-inn hoog in het vaandel.

Lees meer

Pizzeria Pomerosso

Een stukje Napoli in Amsterdam! Met heerlijke tradizionele Napoletaanse pizza’s en andere streekgerechten. Gezellige sfeer en lekker eten.

Lees meer

Mangiamore

Ons menu biedt gerechten die we elke dag in eigen keuken maken: verse, seizoensgebonden groenten, pasta, worstjes en brood gebakken in onze houtoven.

Lees meer

Pizzeria Dope

Een kleine pizzeria in Amsterdam waar een warm Italiaans hart liefde deelt voor het plezier van anderen. Een kleine pizzeria genaamd Dope.

Lees meer

Wilde Westen

Buiten de houtgestookte Italiaanse pizza biedt Wilde Westen (Bos en Lommer) veel meer aan en is het een echte all day hotspot geworden.

Lees meer

Toni Loco

We serveren traditionele pizza’s met een moderne twist, verwachten te genieten van een scala aan nieuwe smaken. Niet compromitterend op de klassiekers.

Lees meer

Fietseria

De fietsende pizzeria.
Lees meer