MICHEL INN

“Voor ambachtelijke zoetigheid kun je bij Michel-inn uitstekend terecht. Kwaliteit en diversiteit staan bij Michel-inn hoog in het vaandel, maar gezelligheid dat is onze troef”

Thijs Moerkerk

Eigenaar, Michell Inn

Het verhaal achter Michel Inn

In 2016 werd restauranteigenaar Thijs Moerkerk (35) met Michel-Inn in de Transvaalbuurt al tweede bij de PS-pizzatest. ‘De beste bodem van de stad.’

De Pizzaioli van Michel-inn maken de houtoven pizza’s op geheel traditionele wijze en brengen ze op smaak met verrassende toppings. Hun Chef bereidt onweerstaanbare platito’s; echte culinaire kunstwerkjes. Platito’s zijn kleine gerechtjes die je gezellig samen kunt delen, maar sommigen bestellen gewoon lekker alles voor zichzelf. Ook voor ambachtelijke zoetigheid kun je bij Michel-inn uitstekend terecht.

Kwaliteit en diversiteit staan bij Michel-inn hoog in het vaandel, maar gezelligheid dat is hun troef.

Contact

Steve Bikoplein 12
1092 GN Amsterdam
020 737 0673

Openingstijden

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 17:00 – 01:00
woensdag 17:00 – 01:00
donderdag 17:00 – 01:00
vrijdag 17:00 – 01:00
zaterdag 17:00 – 01:00
zondag 17:00 – 00:00

Hier vind je deze pizzabakkers

Pizza’s zijn lekker

Ook genieten van de pizza’s van Michel Inn?

Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar voor het Pizzafestival 2019…

Ook deze pizzabakkers wil je niet missen...

Zij zijn dan ook allemaal te vinden op het Pizza Festival in Amsterdam

Lo Sbrano

Als je Lo Sbrano binnenstapt kom je in het laarsvormige land van pizza, pasta’s en andere heerlijkheden terecht. Een tripje naar Italië wordt overbodig.

Lees meer

Mangia Pizza

Zijn pizza’s worden met de hand bereid en met authentieke Italiaanse ingrediënten belegd. Da Antonio pizza is gemaakt met liefde.

Lees meer

Michel-Inn

Voor ambachtelijke zoetigheid kun je bij Michel-inn uitstekend terecht. Kwaliteit en diversiteit staan bij Michel-inn hoog in het vaandel.

Lees meer

Pizzeria Pomerosso

Een stukje Napoli in Amsterdam! Met heerlijke tradizionele Napoletaanse pizza’s en andere streekgerechten. Gezellige sfeer en lekker eten.

Lees meer

Mangiamore

Ons menu biedt gerechten die we elke dag in eigen keuken maken: verse, seizoensgebonden groenten, pasta, worstjes en brood gebakken in onze houtoven.

Lees meer

Pizzeria Dope

Een kleine pizzeria in Amsterdam waar een warm Italiaans hart liefde deelt voor het plezier van anderen. Een kleine pizzeria genaamd Dope.

Lees meer

Wilde Westen

Buiten de houtgestookte Italiaanse pizza biedt Wilde Westen (Bos en Lommer) veel meer aan en is het een echte all day hotspot geworden.

Lees meer

Toni Loco

We serveren traditionele pizza’s met een moderne twist, verwachten te genieten van een scala aan nieuwe smaken. Niet compromitterend op de klassiekers.

Lees meer

Fietseria

De fietsende pizzeria.
Lees meer