Mangiamore
“Ons menu biedt gerechten die we elke dag in eigen keuken maken: verse, seizoensgebonden groenten, verse pasta, de worstjes en brood gebakken in onze houtoven.
Wat wij onze gasten werkelijk willen meegeven is de echtheid, de warmte en de authentieke keuken van ons eigen bella Napoli.”
Het verhaal achter Mangiamore
Mangiamore is geboren uit onze jarenlange ervaring met, en liefde voor, de Napolitaanse keuken en onze kennis van de lokale culinaire cultuur. Het restaurant is in typisch napolitaanse stijl ontworpen en heeft vele originele italiaanse details. Wij bieden onze gasten in mangiassai een kennismaking met de echte napolitaanse keuken en een beetje van het warme familiegevoel wat zo typisch is voor de napolitaanse levensstijl en cultuur. Alle producten die worden gebruikt in de keuken zijn afkomstig uit campania.
Onze houtoven werd steen voor steen door ons zelf gebouwd met lokale materialen afkomstig van de hellingen van de vesuvius. Alleen op die manier kunnen wij op traditionele wijze onze napolitaanse pizza’s bakken.
Al onze pizza’s zijn gemaakt met producten uit Campania, met verse mozzarella, San Marzano tomaten en basilicum. Juist door die combinatie van natuurlijke en lokale producten ontstaat de heerlijke pizza Margherita, vernoemd naar de Italiaanse koningin die Napels bezocht in 1889.
Onze keuken is authentiek en eenvoudig. Ons menu biedt gerechten die we elke dag in eigen keuken maken: verse, seizoensgebonden groenten, verse pasta, de worstjes en brood gebakken in onze houtoven. En als zoete afsluiting ons eigen ijs en gebak, bereid met verse producten. De italiaanse wijnen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en zijn zonder uitzondering gekozen tot de beste in de regio Campania.
Maar wat wij onze gasten werkelijk willen meegeven is de echtheid, de warmte en de authentieke keuken van ons eigen bella Napoli.


Openingstijden
Hier vind je deze pizzabakker
Ook genieten van de pizza’s van Mangiamore?
Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar voor het Pizzafestival 2019…
Ook deze pizzabakkers wil je niet missen...
Zij zijn dan ook allemaal te vinden op het Pizza Festival in Amsterdam
Lo Sbrano
Als je Lo Sbrano binnenstapt kom je in het laarsvormige land van pizza, pasta’s en andere heerlijkheden terecht. Een tripje naar Italië wordt overbodig.
Mangia Pizza
Zijn pizza’s worden met de hand bereid en met authentieke Italiaanse ingrediënten belegd. Da Antonio pizza is gemaakt met liefde.
Michel-Inn
Voor ambachtelijke zoetigheid kun je bij Michel-inn uitstekend terecht. Kwaliteit en diversiteit staan bij Michel-inn hoog in het vaandel.
Pizzeria Pomerosso
Een stukje Napoli in Amsterdam! Met heerlijke tradizionele Napoletaanse pizza’s en andere streekgerechten. Gezellige sfeer en lekker eten.
Mangiamore
Ons menu biedt gerechten die we elke dag in eigen keuken maken: verse, seizoensgebonden groenten, pasta, worstjes en brood gebakken in onze houtoven.
Pizzeria Dope
Een kleine pizzeria in Amsterdam waar een warm Italiaans hart liefde deelt voor het plezier van anderen. Een kleine pizzeria genaamd Dope.
Wilde Westen
Buiten de houtgestookte Italiaanse pizza biedt Wilde Westen (Bos en Lommer) veel meer aan en is het een echte all day hotspot geworden.
Toni Loco
We serveren traditionele pizza’s met een moderne twist, verwachten te genieten van een scala aan nieuwe smaken. Niet compromitterend op de klassiekers.
Fietseria
De fietsende pizzeria.
Lees meer