MANGIA PIZZA

“Da Antonio pizza is niet alleen hetzelfde als pizza in Napels, de pizza is gemaakt met liefde!”

Antonio

Eigenaar, Mangia Pizza

Het verhaal van Antonio

Antonio is een jonge en creatieve Italiaanse pizzaiolo uit San Marco dei Cavoti, een klein dorpje dicht bij Napels. Nadat hij in Italië vele jaren bij verschillende restaurants en pizzeria’s heeft gewerkt, bewogen door een grote passie voor eten en drinken – pizza in het speciaal – besloot hij een fantastisch avontuur te startten in Amsterdam waar hij zijn eigen pizzeria opende: “Mangia pizza e pasta da Antonio”.

Met hulp van zijn professionele team werkt hij hard om een unieke diner ervaring te creëren, hierbij geeft hij al zijn klanten het privilège een pizza van hoge kwaliteit te proeven. Da Antonio deeg wordt dagelijks in de zaak gemaakt, voor het maken van het deeg worden 4 ingrediënten gebruikt: meel, water, zout en gist. Deze worden voor minimaal 48 uur gefermenteerd. Zijn pizza’s worden met de hand bereid en met autentieke Italiaanse ingrediënten belegd. Daarna wordt de pizza 60 tot 120 seconden op 400-500 graden gebakken in een speciale houtoven.

Da Antonio pizza is niet alleen hetzelfde als pizza in Napels, de pizza is gemaakt met liefde!

Contact

Amstelveenseweg 63
1075 VV Amsterdam
020 331 5555

Openingstijden

Openingstijden
maandag 17:00 – 23:00
dinsdag 17:00 – 23:00
woensdag 17:00 – 23:00
donderdag 17:00 – 23:00
vrijdag 17:00 – 23:00
zaterdag 17:00 – 23:00
zondag 17:00 – 23:00

Hier vind je deze pizzabakker

Pizza’s zijn lekker

Ook genieten van de pizza’s van Mangia Pizza?

Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar voor het Pizzafestival 2019…

Ook deze pizzabakkers wil je niet missen...

Zij zijn dan ook allemaal te vinden op het Pizza Festival in Amsterdam

Lo Sbrano

Als je Lo Sbrano binnenstapt kom je in het laarsvormige land van pizza, pasta’s en andere heerlijkheden terecht. Een tripje naar Italië wordt overbodig.

Lees meer

Mangia Pizza

Zijn pizza’s worden met de hand bereid en met authentieke Italiaanse ingrediënten belegd. Da Antonio pizza is gemaakt met liefde.

Lees meer

Michel-Inn

Voor ambachtelijke zoetigheid kun je bij Michel-inn uitstekend terecht. Kwaliteit en diversiteit staan bij Michel-inn hoog in het vaandel.

Lees meer

Pizzeria Pomerosso

Een stukje Napoli in Amsterdam! Met heerlijke tradizionele Napoletaanse pizza’s en andere streekgerechten. Gezellige sfeer en lekker eten.

Lees meer

Mangiamore

Ons menu biedt gerechten die we elke dag in eigen keuken maken: verse, seizoensgebonden groenten, pasta, worstjes en brood gebakken in onze houtoven.

Lees meer

Pizzeria Dope

Een kleine pizzeria in Amsterdam waar een warm Italiaans hart liefde deelt voor het plezier van anderen. Een kleine pizzeria genaamd Dope.

Lees meer

Wilde Westen

Buiten de houtgestookte Italiaanse pizza biedt Wilde Westen (Bos en Lommer) veel meer aan en is het een echte all day hotspot geworden.

Lees meer

Toni Loco

We serveren traditionele pizza’s met een moderne twist, verwachten te genieten van een scala aan nieuwe smaken. Niet compromitterend op de klassiekers.

Lees meer

Fietseria

De fietsende pizzeria.
Lees meer