MANGIA PIZZA
“Da Antonio pizza is niet alleen hetzelfde als pizza in Napels, de pizza is gemaakt met liefde!”
AntonioHet verhaal van Antonio
Antonio is een jonge en creatieve Italiaanse pizzaiolo uit San Marco dei Cavoti, een klein dorpje dicht bij Napels. Nadat hij in Italië vele jaren bij verschillende restaurants en pizzeria’s heeft gewerkt, bewogen door een grote passie voor eten en drinken – pizza in het speciaal – besloot hij een fantastisch avontuur te startten in Amsterdam waar hij zijn eigen pizzeria opende: “Mangia pizza e pasta da Antonio”.
Met hulp van zijn professionele team werkt hij hard om een unieke diner ervaring te creëren, hierbij geeft hij al zijn klanten het privilège een pizza van hoge kwaliteit te proeven. Da Antonio deeg wordt dagelijks in de zaak gemaakt, voor het maken van het deeg worden 4 ingrediënten gebruikt: meel, water, zout en gist. Deze worden voor minimaal 48 uur gefermenteerd. Zijn pizza’s worden met de hand bereid en met autentieke Italiaanse ingrediënten belegd. Daarna wordt de pizza 60 tot 120 seconden op 400-500 graden gebakken in een speciale houtoven.
Da Antonio pizza is niet alleen hetzelfde als pizza in Napels, de pizza is gemaakt met liefde!

Openingstijden
Hier vind je deze pizzabakker
Ook genieten van de pizza’s van Mangia Pizza?
Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar voor het Pizzafestival 2019…
Ook deze pizzabakkers wil je niet missen...
Zij zijn dan ook allemaal te vinden op het Pizza Festival in Amsterdam
Lo Sbrano
Als je Lo Sbrano binnenstapt kom je in het laarsvormige land van pizza, pasta’s en andere heerlijkheden terecht. Een tripje naar Italië wordt overbodig.
Mangia Pizza
Zijn pizza’s worden met de hand bereid en met authentieke Italiaanse ingrediënten belegd. Da Antonio pizza is gemaakt met liefde.
Michel-Inn
Voor ambachtelijke zoetigheid kun je bij Michel-inn uitstekend terecht. Kwaliteit en diversiteit staan bij Michel-inn hoog in het vaandel.
Pizzeria Pomerosso
Een stukje Napoli in Amsterdam! Met heerlijke tradizionele Napoletaanse pizza’s en andere streekgerechten. Gezellige sfeer en lekker eten.
Mangiamore
Ons menu biedt gerechten die we elke dag in eigen keuken maken: verse, seizoensgebonden groenten, pasta, worstjes en brood gebakken in onze houtoven.
Pizzeria Dope
Een kleine pizzeria in Amsterdam waar een warm Italiaans hart liefde deelt voor het plezier van anderen. Een kleine pizzeria genaamd Dope.
Wilde Westen
Buiten de houtgestookte Italiaanse pizza biedt Wilde Westen (Bos en Lommer) veel meer aan en is het een echte all day hotspot geworden.
Toni Loco
We serveren traditionele pizza’s met een moderne twist, verwachten te genieten van een scala aan nieuwe smaken. Niet compromitterend op de klassiekers.
Fietseria
De fietsende pizzeria.
Lees meer