Lo Sbrano

“Als je Lo Sbrano binnenstapt kom je in het laarsvormige land van pizza, pasta’s en andere heerlijkheden terecht. Voor liefhebbers van Italiaanse delicatessen wordt een tripje naar Italië overbodig”

Antonio

Mede-eigenaar, Lo Sbrano

Het verhaal achter Lo Sbrano

In Amsterdam-Oost kun je pizzeria traiteur Lo Sbrano vinden. Mede-eigenaar Antonio is Napolitaans en zijn broer Massimo is de pizzabakker. Oscar, de andere eigenaar, komt dan wel uit Spanje, maar ook hij heeft veel uit italië meegekregen. Als je Lo Sbrano binnenstapt kom je in het laarsvormige land van pizza, pasta’s en andere heerlijkheden terecht. Traiteur Lo Sbrano maakt voor liefhebbers van Italiaanse delicatessen een tripje naar Italië overbodig. Bij Lo Sbrano worden verse pizza’s gebakken. De pizza’s worden echt op de Napolitaanse wijze gemaakt. Ze gebruiken relatief weinig gist en het deeg wordt voor maar liefst 48 uur weggezet om te rijzen. Het resultaat: een super luchtige bodem en een overheerlijke pizza!

Contact

Eerste Oosterparkstraat 129
1091 GZ Amsterdam
020 665 3232

Openingstijden

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 11:00 – 23:00
woensdag 16:00 – 23:00
donderdag 11:00 – 23:00
vrijdag 11:00 – 23:00
zaterdag 11:00 – 23:00
zondag 14:00 – 23:00

Hier vind je deze pizzabakker

Pizza’s zijn lekker

Ook genieten van de pizza’s van Lo Sbrano?

Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar voor het Pizzafestival 2019…

Ook deze pizzabakkers wil je niet missen...

Zij zijn dan ook allemaal te vinden op het Pizza Festival in Amsterdam

Lo Sbrano

Als je Lo Sbrano binnenstapt kom je in het laarsvormige land van pizza, pasta’s en andere heerlijkheden terecht. Een tripje naar Italië wordt overbodig.

Lees meer

Mangia Pizza

Zijn pizza’s worden met de hand bereid en met authentieke Italiaanse ingrediënten belegd. Da Antonio pizza is gemaakt met liefde.

Lees meer

Michel-Inn

Voor ambachtelijke zoetigheid kun je bij Michel-inn uitstekend terecht. Kwaliteit en diversiteit staan bij Michel-inn hoog in het vaandel.

Lees meer

Pizzeria Pomerosso

Een stukje Napoli in Amsterdam! Met heerlijke tradizionele Napoletaanse pizza’s en andere streekgerechten. Gezellige sfeer en lekker eten.

Lees meer

Mangiamore

Ons menu biedt gerechten die we elke dag in eigen keuken maken: verse, seizoensgebonden groenten, pasta, worstjes en brood gebakken in onze houtoven.

Lees meer

Pizzeria Dope

Een kleine pizzeria in Amsterdam waar een warm Italiaans hart liefde deelt voor het plezier van anderen. Een kleine pizzeria genaamd Dope.

Lees meer

Wilde Westen

Buiten de houtgestookte Italiaanse pizza biedt Wilde Westen (Bos en Lommer) veel meer aan en is het een echte all day hotspot geworden.

Lees meer

Toni Loco

We serveren traditionele pizza’s met een moderne twist, verwachten te genieten van een scala aan nieuwe smaken. Niet compromitterend op de klassiekers.

Lees meer

Fietseria

De fietsende pizzeria.
Lees meer